Srednja gostinska in turistična šola, vpis v šolo gostinstvo, natakar, kuhar, gastronom hotelir, farmacevtski tehnik Obvestilo dijakom (urnik od 12. 4. 2021 do 16. 4. 2021) | sgtsr
04 5370-600 info@sgtsr.si

V ponedeljek, 12. 4. 2021, se prične pouk za dijake (urnik je objavljen v easistentu):
2.aGT (učilnica 325)
2.bGT (učilnica 415)
2.cGH (učilnica 404)
2.dGH (učilnica 315)
3.aGT (učilnica 326)
3.bGT (učilnica 421)
2.GAT (učilnica 411)
4.aGT (predavalnica)
4.bGT (učilnica 328)

Dijaki, ki so v tem tednu prisotni v šoli in so prijavljeni na malico, se morajo od le te pravočasno odjaviti, v kolikor ne bodo malicali.
Ostali dijaki (1. letnik in 1.GAT) imajo pouk na daljavo in so v tem času odjavljeni od malice.

Za vse prisotne v šoli še naprej veljajo ukrepi za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.
Obvezno nošenje mask v razredih in po hodnikih. Obvezno umivanje in razkuževanje rok.

Pri preprečevanju okužbe z virusom SARS-CoV-2 je tako kot pri drugih nalezljivih bolezni, ki povzročajo okužbe dihal, priporočljivo upoštevati naslednje vsakodnevne preventivne ukrepe:

  • Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.
  • Ne dotikamo se oči, nosu in ust.
  • V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.
  • Upoštevamo pravila higiene kašlja.
  • Redno si umivamo roke z milom in vodo.
  • V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke. Vsebnost etanola v razkužilu za roke naj bo najmanj 60 %. Razkužilo za roke je namenjeno samo zunanji uporabi. Sredstva za čiščenje/razkuževanje površin niso namenjena čiščenju/razkuževanju kože..
  • V času povečanega pojavljanja okužb dihal se izogibamo zaprtih prostorov, v katerih se zadržuje veliko število ljudi. Poskrbimo za redno zračenje zaprtih prostorov.

vir:  nacionalni inštitut za javno zdravje

več informacij:  https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

Dostopnost