Srednja gostinska in turistična šola, vpis v šolo gostinstvo, natakar, kuhar, gastronom hotelir, farmacevtski tehnik GATUS – Poreč – 10. – 13. 10. 2019 | sgtsr
04 5370-600 info@sgtsr.si

V Poreču je potekalo mednarodno tekmovanje srednjih gostinsko turističnih šol. Tekmovalo je trinajst šol iz Srbije, Črne gore, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Severne Makedonije in Slovenije.Naši dijaki so se odlično odrezali.
Dijaki kuharstva Blaž Schönlieb, Nace Filipič in Blaž Teran so pod vodstvom mentorja Antona Tuška osvojili  zlato priznanje. (Priprava glavne jedi – brancin in restavracijske sladice)
Dijaki turizma Sara Bezlaj, Neja Mohorič in Vika Rihtaršič, so pod vodstvom mentorice Marjane Kralj osvojili zlato priznanje. (Velnes aranžma in tur. spominek)
Dijaki strežbe Ana Zelnik, Polona Luštrik in Lan Drinovec, so pod vodstvom mentorja Borisa Lindiča osvojili zlato priznanje. (Svečani pogrinjek, koktejl)

Mentorji smo ponosni na naše dijake. Z zavzetostjo, strokovnostjo in dobro energijo so prispevali k lepemu dogodku in dobri predstavitvi šole.

Zapisal: Anton Tušek, učitelj kuharstva

    

Dostopnost