Srednja gostinska in turistična šola, vpis v šolo gostinstvo, natakar, kuhar, gastronom hotelir, farmacevtski tehnik Inovacijski kamp 2022 | sgtsr
04 5370-600 info@sgtsr.si

    

  

Naša šola se je z osmimi dijaki pod mentorstvom Nine Vidic iz različnih letnikov prvič udeležila 3-dnevnega Inovacijskega kampa, ki je potekal na Škofijski klasični gimnaziji v Ljubljani od 27. do 29. oktobra.

Dijaki so tekmovali v mešanih skupinah z dijaki iz različnih šol. Poleg druženja med sovrstniki iz različnih srednjih šol, so morali poiskati idejo za izziv ter napisati poslovni načrt za konkretno podjetje eŠola, ki je letos zastavilo izziv. Podjetje tako dijaki, kot tudi učitelji dobro poznajo, saj uporabljajo njihovo aplikacijo. V okviru inovacijskega kampa so potekale delavnice, predavanja in samostojno delo po skupinah, ki so ga dijaki predstavili kot rešitev na izziv pred šest člansko komisijo. Rešitve so bile izjemne. Veseli nas, da je bila v zmagovalni ekipi ( eConector ) tudi dijakinja naše šole, Ana Šenk. Za uspeh čestitamo vsem dijakom.

Dostopnost